Limba română, întrebare adresată de nelli14gg0910, 8 ani în urmă

Esti in posesia masinii timpului. In ce epoca ai calatori si de ce? Scrie pe aceasta tema o compunere, apoi realizeaza rezumatul ei. (compunerea trebuie sa aiba maxim 10 randuri, nu conteaza ca e mai putin) Va rog mult... va dau coroana.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bogdaniepuras
0
Ce viata frumoasa e cand ai masina timpului.Cred ca acum o sa ma duc in epoca pietrii sa vad cum era pe atunci.Apas butonul.Wow am ajuns .Am vazut doi oameni preistori care prelucrau unelte din piatra.Ei stateau intr-o pestere.Am vazut hrana vanata.Dupa ce m-am informat am plecat in epoca fierului.Totul era mai deosebit.Uneltele erau din fier,au inceput sa staie intr-o coliba intr-un pamant.Dupa ce am calatorit prin mai multe epoce am constat ca e mai bine cum traim noi acum deoarece inainte erau foarte multe lipsuri .Astept urmatoarea calatorie cu masina timpului !




























Răspuns de andreealexandr1
0
Mereu am crezut in printi calare pe un cal alb si in printese cu diademe ssuperbe dar nu am crezut ca voi ajunge sa cunosc una.
Vreau intai sa ma prezint. Eu sunt Julia si am 23 de ani sunt un fel de savant nebun care inventeaza lucruri fantastice dar...care nu functioneaza niciodata.
Vroiam de mult sa contruiesc o masina a timpului dar imi era teama a nu dau gres dar...am incercat.Era miezul noptii cand eu inca lucram la ea cand un scurtcircuit a avut loc si din pacate masina mea a explodat. Din cauza socului am lesinat dar din fericire mi-am revenit repede doar ca...nu mai era in laborator de la subsolul casei ci intr-o piata cu multe tarabe prine cu bunatati. In spatele lor erau taranii care isi faceau cunoscute produsele tipand in gura mare infirmatii despre ele. Dar nu stiu cum de nu am observat ducesele imbracate in rochii pompoase care degustau din tipurile de dulceata. Nu am putut sa ma abtin si m-am dus pre un print care tinea de mana o frumoaa printesa imbracata intr-o roche alba...era o mireasa. Dupa ce i-am urmarit pana la biserica impunatoare am asteptat sa iasa pentru ai intreba cum sa ma intorca acasas caci innebunisem. Dupa ce am vorbit cu printessa am aflat ca o cheama Rose si ca este o zana. Mi-a dat o bratara cu o piatra de un albatru hipnotizant ma uitam de ceva timp la ea si mi-am amintit ca trebuie sa o intreb cum sa o folosesc dar cand mi-am ridicat privirea era in atelierul meu ce era intors cu susu-n jos din caauza exploziei



       Sper ca te desscurci sa faci rezumatul. Daca nu,imi dau mesaj il fac eu.
Alte întrebări interesante