Limba română, întrebare adresată de sorescuamalia15, 8 ani în urmă

Ești inventator. Realizează o scurtă prezentare a ultimei tale invenții, precizând caracteristicile,componentele,scopul acesteia. Vă rooooggg este foarte, foarte urgent!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DANUTZAAAAAAAAAA
4
Eu am inventat robotul polisos. Acest robot merge prin casa si stringe murdaria singur. Acest robot te ajuta mult in treburile casnice.
Răspuns de Adina246
4
Era intr-o noapte de vara . Nu puteam sa adorm .
Deodata prin gand imi trece o idee geniala , sa creez un robot care sa aiba functia de a face curat . Asa voi scapa de facut ordine mereu in camera!
Mi-am notat ideea pe o foaie si am asteptat sa se faca dimineata , pentru a o pune in practica .
In acea noapte am avut un vis ciudat . Se facea ca eram intr-un fel de laborat si aveam diferite scule . La inceput nu realizam ce sunt cu ele , dar apoi , din cate imi amintesc , construiam un robot . Cam aceste detalii mi le amintesc .
S-a facut dimineata . Primul lucru pe care l-am facut a fost acela de a face schita in creion . Dupa aceea , am intrat in garaj sa iau materialele necesare , pe care le-am dus apoi in camera mea .
Am inceput sa il construiesc , dar era mult mai diferit fata de cel pe care l-am visat .
Acesta avea doua linguri in loc de maini , o oala in loc de cap si ce sa ma astept eu? Sa faca curatenie? Eu mai mult am facutizerie . Dar in fine , macar m-am distrat incercand .

Sper ca te-am ajutat
SUCCES

Adina246: Acolo era facut mizerie
Adina246: SUCCES
Alte întrebări interesante