Studii sociale, întrebare adresată de catalinvl23, 8 ani în urmă

Esti un reprezentant de relatii cu clientii al unei companii renumite de leasing financiar (BestAuto).

Clientul trimite un e-mail prin care isi exprima nemultumirea si dorinta de a renunta la colaborarea cu firma Best Auto.

Trebuie sa ii trimiti clientului o adresa oficiala din partea firmei cu scuzele de rigoare, in urma careia clientul sa renunte la dorinta de a rezilia contractul si sa astepte un raspuns complet dupa o verificare suplimentara din partea BestAuto in termen de 24 ore!

“Buna ziua,

Ma numesc Fechete Marian si colaborez cu dumneavoastra de 2 ani. Tin sa va spun ca sunt foarte nemultumit de serviciile prestate in ultimele luni intrucat acestea lasa de dorit. In plus, operatorii telefonici cu care am discutat in fiecare zi (a se verifica inregistrari) sunt lipsiti de respect si de grija fata de clientul care le plateste salariile. Am discutat si cu un supervisor al departamentului (asa s-a recomandat fara sa isi spuna numele), si mi-a promis ca ma contacteaza in 10 minute dar nici pana acum nu am primit raspuns. In continuare nu inteleg de ce luna aceasta, valoarea facturii mele este cu 72 lei mai mare iar eu trag de dumneavoastra sa ma ajutati – daca nu as mai plati facturile la timp atunci as fi contactat mai repede? Asa ar trebui sa va tratez si eu? Astept un raspuns urgent altfel voi contacta imediat Protectia Consumatorului si voi rezilia contractul!
Cu stima,
Fechete Marian”

raspunsul meu :
ajutorrrrr ofer coroana tottttt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de DnaValy
0

Ești un reprezentant de relații cu clienții al unei companii renumite de leasing financiar (BestAuto) și trebuie îi trimiți clientului o adresă oficială din partea firmei cu scuzele de rigoare, în urma căreia clientul renunțe la dorința de a rezilia contractul și aștepte un răspuns complet după o verificare suplimentară din partea BestAuto în termen de 24 ore!

Răspunsul la amenințarea rezilierii contractului:

Bună ziua stimate domnule Fechete Marian,

Numele meu este Catălin Mincu, reprezentantul de relații cu clienții companiei BestAuto și am plăcerea de a vă răspunde la toate nemulțumirile transmise prin ultimul e-mail.

Cu respectul cuvenit pentru un client important cum sunteți dumneavoatră, îmi exprim sincerul regret pentru nemulțumirile pricinuite și pentru care ne cerem scuze.

În primul rând, serviciile noastre au fost și vor fi întotdeauna prioritare pentru firma dumneavoastră și vom face tot posibilul ca să îmbunătățim standardul de calitate în ceea ce vă privește.

În al doilea rând, voi cere să se facă o anchetă privind operatorii telefonici și supervisorul departamentului care nu și-a ținut promisiunea de a vă contacta și fiți sigur că vor fi pedepsiți pentru neglijență.

Privind majorarea percepută la factura dumnevoastră, voi afla de la serviciul de resort din firma noastră cauza exactă a majorării pentru a vă fi adusă la cunostință și eventual negociată de comun acord.

După cum vedeți, noi vom face tot posibilul ca să vă dăm satisfacție la aceste neînțelegeri și din această cauză vă solicit în numele firmei BestAuto să ne acordați un termen de 24 de ore pentru soluționarea lor și pentru un răspuns corespunzător în vederea continuării colaborării contractuale reciproce pe baze mult mai satisfăcatoare pentru firma dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cu deosebit respect, Cătălin Mincu.

Mult succes!

Alte întrebări interesante