Limba română, întrebare adresată de iosrjhg, 8 ani în urmă

Esti un scriitor de succes si iti amintesti de un loc memorabil al adolescentei tale. Reda imaginea acestui loc, construidu-i o atmosfera nostalgica si de basm ( 15-20 randuri )

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de papadoupoulous
0

Răspuns:

acestloc este mirific are flori albe ca primavara di frumoase ca zambila cracanate ca camila cand tevad ma fura gandul ca as putea lua cu randul noi pe rand batem cuie ca sa nu iti batem...multe flori s au asternut si mie imi arde de fu... fulgerul si tunetul uriase ca sunetul imi gafila urechiusele ca sa le fu... flutur capusele

Răspuns de YoungSpider575
0

Răspuns:

Stand in fata calculatorului, pe ecran stand nemișcate miile de litere pe care le-am așternut în ultimele câteva ore, nostalgia m-a năpădit.

Încă îmi aduc aminte de copilăria mea mirifica. Locul meu preferat încă mi-a rămas întipărit în minte. Din casa se vedeau șirurile de dealuri care se continuau cât vedeai cu ochii pe terenul verde ca smaraldul. La ușa bate chiar prietenul meu cel mai bun și împreună luam la pas cărările ascunse din pădure. Copacii sunt infloriti, iar florile dalbe ale cireșilor sunt așternute pe jos, formând o pătură alba.

Iata! In sfârșit am ajuns la lacul cel albastru, albastru ca diamantele. În centru lui se ridica un munte falnic, încă cu zăpadă la vârf. Razele soarelui se strecoară printre nori pufoși ca vata de zahar, făcând locul sa para ca intrarea în rai.

Eu și prietenul meu ne așezăm pe un ponton de care se clatină bărci de lemn de stejar. Piciorul meu se clatină în apa, tulburand apa ușor.

Ma trezesc din visarea mea când calculatorul meu ma anunță că se va descarca. Oftez și ca un ultim gând care mi se strecoară ma intreb: "ce s-a întâmplat cu momentele acelea unice, care ma făceau sa ma trezesc cu placere de dimineață și inima îmi tresară? Unde este copilul de odinioară?"

Alte întrebări interesante