Limba română, întrebare adresată de mihaidragu241, 8 ani în urmă

Esti unul dintre copiii de pe Insula Orfanilor.Alcatuieste o scrisoare , de minim 150 de cuvinte, in care sa prezinți sentimentele tale legate de despartirea de parintii tăi, inserând o secvență narativă și una descriptivă.


Am nevoie ce ea acm sau azi

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HyperCatalin
2

Răspuns:

Buna ziua (sau salut), parinti mei. Noi nu ne-am vazut foarte mult, deoarece am fost trimis pe Insula Orfanilor. Eu sunt foarte trist din aceasta cauza, deoarece eu va iubeam foarte mult. Voi erati favoriti mei, si va iubeam foarte mult si credeam ca vom fi de ne despartiti. Daca veti vedea aceast mesaj, va rog, veniti si luati-ma de aici, deoarece eu va iubesc foarte mult si nu imi place aici. Mai sunt mai multi copii aici, oare ma intreb de ce au fost si ei trimisi aici. Noua pe insula aceasta ne este foarte frig, si nu avem foarte multe resurse. Va rog, daca nu veniti sa ne luati de aici, macar sa ne dati resurse incat sa ne ajunga la toti.

Explicație:


mihaidragu241: mssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
HyperCatalin: cu placere!!
Alte întrebări interesante