Limba română, întrebare adresată de eduard200988, 8 ani în urmă

ex 10,un subpunct la alegere
cartea : războiul care m-a învățat sa trăiesc ​

Anexe:

paty2010: cate intrebari ai legate de cartea asta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de paty2010
0

Răspuns:

Ada lupta pentru cu sine pentru a accepta sensul nou care il capata cuvantul "familie",Odata ce descopera ca frica nu exclude curajul!Razboiul nu e un everiment istoric,face parte din inima Adei!

Ada o fetita de 11 ani si fratele e Jamie de 9 ani, traiesc impreuna cu mama lor in Londra. Ada are un picior olog de aceea mama ei o crede defecta si nu o lasa sa iasa din casa.Toti copiii sunt evacuati din Londea, asa ca Ada si Jamie fug de rautate lor si ajung in mana lui Susan Smith, ea se ingrijeste de ei cu toata dragostea. Chiar daca prima oara nu i-a vrut ajunge sa-i indrageasca foarte mult. Ada invata sa calareasca, sa coase, sa gateasca si multe alte lucruri si isi da seama ca poate fi o fata normala in ciuda celor spuse de mama ei.

Ca sa te orientezi !

Răspuns de ruth10
0

Răspuns:

Eve si fratele ei, Remus, traiesc cu mama lor in New York. Eve nu poate merge sau vorbi de aceea mama ei o crede defecta si nu o lasa sa iasa din casa. Deoarece vine razboiul copii trebuie sa plece, iar Eve cu Remus pleaca la matusa Ivy. Acolo chiar daca matusa lor nu o iubeste, intr-un final matusii ei i s-au deschis ochii si a vazut ca Eve putea invata ceva. Asa ca matusa ei a invatat-o sa coasa, sa faca mancare, a invatat-o multe jocuri, sa cante la pian. Atunci Eve a vazut ca si ea pate fii un copil normal, chiar daca mama ei nu vedea asta.

    SUCCES!

Alte întrebări interesante