Limba română, întrebare adresată de valigrigorie123, 8 ani în urmă

Ex.3 Si 4 va rog mult dau coroana la cel mai bun!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nicolaepavalachi123
1

Răspuns:

gradina-gradinar,gradinita,gradinarit

la 4 trasaturi fizice frumoasa inalta slaba etc.

si la morale generoasa cuminte intelegatoare buna la suflet nu pre stiu la 4 dar la 3 e corect

Explicație:


valigrigorie123: Ok mersi
Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

ochi - mari , albaștri , ca doua stele scanteind

fata - rotundă, chip frumos, curata, alba

tinuta -de seara , eleganta , atitudine

felul de a fi - bun ,destept , iubitor , politicos

felul de a vorbi - calm , cu răbdare, a vorbi frumos , a fi un bun orator .

Prietenul meu este un băiat inalt , slab cu ochi căprui , parul blond .Atunci cand ne am intalnit prima dată mi a oferit ajutorul , a fost la locul si timpul potrivit .

.Cazusem jos , durerea nu ma lasa sa ma ridic ,am văzut o mână întinsă care ma ruga sa o apuc , iar vocea lui calda m a facut ptr moment sa uit durerea . M a apucat ușor si m a așezat pe banca, in mana avea o sticlă cu apă a desfăcut capacul , a spus sa beau putin , sa stam de vorba . După ce a aflat tot ce s a intamplat , m a privit asa cum ma priveste mama si m a rugat in viitor sa am mai multa grija si atentie . Mi am dat seama ca i un suflet bun , este exact persoana care o cautam si o asteptam de mult .Este prietenul care iti sare in ajutor atunci cand ai nevoie , bun , înțelegător, iubitor de oameni , are calitățile cele mai frumoase , are calitățile unui adevărat prieten !


tigrulcelbun175: Multumesc dar eu am facut punctele 5 si 6 imi faceam probleme ca ai sa te superi ,am incercat sa editez si am scris si la ex. 3 si 4 dar nu a mai mers sa trimit decât ce am scris prima dată ex. 5 si 6 nu este imaginea clară am crezut ca 5 este 3 nu mai m am uitat la ex 6 sa imi dau seama
tigrulcelbun175: Esti sigur ca mie mi ai dat cel mai bun raspuns sau si tu ai gresit ? Si copilul care ti a scris ex 3 si 4 merita cel mai bun raspuns !.
valigrigorie123: Da aveam nevoie de 5 si 6
valigrigorie123: Pe 3 4 le am făcut singur
tigrulcelbun175: Bine am inteles, imi era teamă că te am supărat si gandeam ca poate si tu ai gresit ca si mine dându mi mie cel m b r . , dar acum am inteles , numai bine si succes in toate !
Alte întrebări interesante