Limba română, întrebare adresată de tavi7189, 8 ani în urmă

Ex: 4,5
Mersi!
Dau coroana!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xscape
3

Răspuns:

5. Era ora 6:00, iar eu tocmai ce ma trezisem pentru a pleca într o excursie de o zi in Argeș cu clasa. M am spălat, mi am făcut ghiozdanul, m am îmbrăcat si am plecat spre scoala. Autocarul cu care trebuia sa plecam, pleca la 7:30 din fata școlii. Ajuns acolo, am urcat in masina si l am vazut pe prietenul meu ce a avut grija ca scaunul de lângă el sa nu fie ocupat de către altcineva. Am stat de vorbă cu aceasta si nici nu am observat cand a plecat autocarul.

Dupa 2 ore si jumatate, șoferul a oprit la o benzinărie pentru a ne cumpara fiecare cate ceva de mâncare deoarece drumul urma să fie lung.

Dupa inca 2 ore jumătate, am oprit la alta benzinărie pentru diferite nevoi pe care le avea fiecare. Abia după încă 3 ore, am coborât din autocar, dar de data asta, la destinație.

Am ajuns la o pensiune ce la parter avea restaurant iar în spatele acesteia era un parc pentru copii. Am luat prânzul acolo, ne am jucat, am vizitat împrejurimile după care a trebuit să plecăm. Ne am urcat toti copii si doamna învățătoare în autocar. Cand sigsrjl a încercat să pornească masina, aceasta scotea un sunet ciudat însă nu se pornea. A tot incercat însă nu a reușit. Doamna, panicată, a vorbit cu părinții noștri despre situația în care ne aflăm și au ales de comun acord sa stam peste noapte la pensiunea unde am si mâncat. Problema era ca nu aveam suficienți bani pentru a plăti cazarea! Doamna învățătoare a discutat cu proprietarul pensinuii despre situația în care ne aflăm, iar acesta a decis ca putem sta peste noapte fără sa plătim.

A doua zi, dimineata, am luat micul dejun acolo si in jurul orei 12:00 a venit un alt autocar ce urma să ne ducă inapoi in orasul nostru. A fost o excursie foarte frumoasa chiar daca am stat mai mult decât trebuia!

Explicație:

La exercițiul 4 nu te pot ajuta fiindca nu stiu despre ce text este vorba:)

Alte întrebări interesante