Ex.: 6 va rog mult!
Coroana+20 puncte+mă abonez
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
(a)
x*y - x*z= -36 dam factor comun pe x
x*(y-z) = -36
x* 9 = -36
x = -36 / 9
x= -4
(b)
x(y-z)= -156 aici deja am dat factor x-ul
x* -17=-156
x= -156 supra -17 la ex asta nu da nr intreg
(c)
x(y-z)= 187
x * -17 = 187
x= 187 / -17
x= -11
x*y - x*z= -36 dam factor comun pe x
x*(y-z) = -36
x* 9 = -36
x = -36 / 9
x= -4
(b)
x(y-z)= -156 aici deja am dat factor x-ul
x* -17=-156
x= -156 supra -17 la ex asta nu da nr intreg
(c)
x(y-z)= 187
x * -17 = 187
x= 187 / -17
x= -11
Răspuns de
1
a)
x(y-z)=-156, y-z=-17
-17x=-156
x=-156/-17 ⇒ x=156/17
b)
x(y-z)=-36, y-z=9
9x=-36
x=-36/9 ⇒ x=-4
c)
x(y-z)=187, y-z=-17
-17x=187
x=187/-17 ⇒ x= -11
Alte întrebări interesante
Informatică,
8 ani în urmă
Istorie,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Studii sociale,
9 ani în urmă