Limba română, întrebare adresată de DianaGagauz12, 9 ani în urmă

ex11 urgent
dau coroană

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de supersilvy
1
                               In drumetie
           Am plecat toamna aceasta in excursie , impreuna cu doamna invatatoare si colegii de clasa.Am hotarat sa mergem in padurea de la marginea orasului.
           Ajunsi acolo, magia codrului ne-a fermecat. O raza stinghera de soare stralucea pe cerul innorat, plin parca de furie, impletindu-se pe crengile copacilor, care au imbracat vesminte noi, de la galbenul- auriu, la rosul-portocaliu si maroniu.Frunzele se lasau purtate de vantul rece , plutind in vazduh asemena unor barcute .Intreaga padure semana cu o mare de culori.Animalele erau foarte agitate si isi cautau mancare si adapost. Margaretele suave colorau poienita. Prin copaci misunau veveritele.Ursul se pregatea de somnul lung din timpul iernii.Toata natura ne fermecase.
          Raza de soare se stinge incet-incet, iar Stapanul Intuneric punea stapanire pe intreaga lume. Am plecat cu totii spre casele noastre. Padurea, aurul verde al tarii noastre, ce impodobeste dealuri si munti , m-a fermecat cu magia ei. Intregul peisaj era de vis. Aceasta zi va ramane mult timp printre amintirile mele frumoase!
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!:)

supersilvy: coroana!
DianaGagauz12: nu stiu cum
DianaGagauz12: trebuie să mai răspundă cineva pentru coroana
Alte întrebări interesante