Limba română, întrebare adresată de iliescezar, 8 ani în urmă

Examinați fotografiile din albumul de familie. Alegeți o poză din fragedă copilărie , descrieți-o într-o 1/2 pagină, construind diverse predicate nominale.
Dau Coroana !!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JsHat
1

La întâmplare, am găsit o fotografie ce a căzut din album probabil acum mult timp. Pe spatele acesteia au rămas doar adânciturile lăsate de un pix a cărui cerneală se terminase. "2012 ( sau ce dată vrei tu ) , aniversarea ..."

Întorcând mosterioasa forografie, am descoperit o memorie cheie. Un zâmbet incontrolabil mi s-a imprimat pe față, consecința amuzamentului.

Un copil cu fața colorată de înghețată îmi râdea cu ochii închișii. Acesta era necunoscător de faptul că la căpătul celălalt al acestui obiect stătea o versiune mai în vârstă a lui. Îmi amintesc că atunci devenisem regele propriei mele lumi. Aniversarea mea - o zi ce va rămâne înscrisă în calendare ca una dintre cele mai fericite din viața unui student din gimnazială. Acel copil ce ținea într-o mână o sabie din baloane albastre, iar in alta o înghețată pe cale să întâlnească podeaua și să dea curs la șiruri de lacrimi, mă impresionează prin alegerea lui vestimentară. Un costum roșu și albastru erau bucuria lui principală. În acele momente, însemnau confimarea că voi merge la premiera filmului Spiderman. Din acele clipe, ziua promitea atâtea lucruri bune.

Am decis că nu pot pune poza înapoi în album sau sub pat, unde am găsit-o, ci sub frigider, ca să le reamintesc părinților mei de dorința de a-mi arunca o petrecere.

-----------------------------------------------------------------------------------

predicate nominale - scrise așa

Dacă scrii doar 1/2 de pagină, poți pune doar paragraful din mijloc, acolo e descrierea (și în primul, dar mai puțin)

Alte întrebări interesante