Limba română, întrebare adresată de emir3089, 8 ani în urmă

Exercitiul 1/p 118
Va rog frumos
55 de puncte ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bumbumSunculita
1

Ce simti?

Fragmentul imi ofera o emotie aparte, ce ma transfera cu gandul la un paradis nemaintalnit. Îmi transmite,de asemenea, emotii de incantare si de o cumplita uimire fata de fascinantele lucruri prezentate.

Ce auzi?

Cu incantare, urechile mele sunt mangaiate de susurul bland al apei, aflata in libera-i libertate, de astfel sunetul naturii ma copleseste.

Ce vezi?

Textul prezinta imaginea un tablou din natura,centrul de maxim interes aflandu-se asupra unei balti atat de simpla, dar cu o frumusete de o complexitate aparte. Crinii albi si nuferii galbeni impodobesc balta dandu-i un efect inimaginabil de maiestuos.De asemenea, soarele piezis, planetele marunte gramadite dau un afect incredibil. Privirea imi este captivata de un pescaruş,cu un trup scurt, cu capul mare si plisc puternic si cu penajul stropit de smalturi scumpe.

•Imi pare rau, dar din neatentie nu am citit bn , astfel eu am spus din propria viziune(a ta) , nedandu-mi seama ca in enunt spunea sa transcrii din text o secventa/structura . Insa eu deja scrisesem si mi-am dar seama mai tarziu. Totusi este f. simplu


emir3089: nu contează, multumesc mult de tot
emir3089: mersii
Alte întrebări interesante