Franceza, întrebare adresată de m4rio1, 8 ani în urmă

Exercitiul 1 va rog am nevoie de ajutor la tema la franceza​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de carmentofan
3

Răspuns:

Explicație:

Pour préparer 1 gâteau aux fraises, on a besoin de 55 grammes de sucre, 40 centilitres de lait, 35 fraises et 60 grammes de farine.


m4rio1: ????
carmentofan: iti cerea sa scrii cu cifre numerele scrise in cuvinte
m4rio1: ah ok ms de ajutor
carmentofan: Bine ca ai dat coroana celui care nu ti-a raspuns la intrebare.
m4rio1: acum sa fim sinceri ar trebui sa încurajam si persoanele cu mai putine puncte ca sa poata sa creasca si ei spre exemplu tu probabil ca ai deja destul de multe coroane dar poate el nu are ... oricum trebuia sa si traduc textul :) sper ca nu te-ai suparat
carmentofan: Tu intri pe sit ca sa incurajezi pe cei care raspund gresit sau ca sa obtii raspunsuri corecte? Crezi ca profesoara ar fi apreciat daca te duceai cu raspunsul ala la tema?
m4rio1: Nah nu stiu oricum profesorii(mai ales ai mei) cred ca aplicatia asta brainly nu ofera raspunsuri corecte si nu ne lasa sa o folosim) chiar daca eu nu cred asta în fine o seara frumoasa
carmentofan: Sunt si multe raspunsuri gresite aici pentru ca sunt multi care nu stiu sa raspunda sau o fac in bataie de joc, de aceea inainte sa copiezi un raspuns trebuie sa il intelegi si sa iti raspunda cerintei. Succes la scoala.
iEgg: Bună, scuze că am întârziat așa de mult cu răspunsul.. ( și apropo m4rio1 ai fost chiar de bun simt ) Măcar am încercat să dau un răspuns corect. Eu nu am mai făcut franceză de mult și nu mai știu așa de bine, mi-am mai reamintit și eu :) Și oricum cred că a înțeles și el oleacă exercițiul. Eu am tradus numerele, el doar trebuia să le pună cu cifre. Era destul de logic. Te rog, nu te mai supăra așa ( carmentofan ) deoarece noi aici doar încercăm să ne ajutam unii pe alții.
carmentofan: Iar tu nu mai presupune ca m-am suparat. Dar cand nu stii sa raspunzi ai spatiu de comentarii ca sa iti spui parerea.
Alte întrebări interesante