Limba română, întrebare adresată de chelarescucarla, 8 ani în urmă

Exercitiul 14 va rog! Dau coroana si 20 de puncte!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Katy018
1
                                                   La padure


       Intr-o zi calduroasa de vara am mers la padure cu prietena mea Alexandra. Am inceput sa exploram si sa fotografiem sutele de peisaje mirifice.
      dintr-o scorbura urata se auzea un chitait. era un arici care se blocase acolo. alexandra a cautat un bat lung si subtire.l-a gasit.
       Am bagat usor batul in scorbura si am tras ariciul cel dragut afara din ea.el avea un botic si un nasuc dragut.
      alexandra a inceput sa il admire dar aceste a mers pe mana ei si i-a intrat in tricu. acesta a fost cel mai hazliu moment di toata plimbarea noastra.

Katy018: sper ca te-am ajutat
chelarescucarla: Care este numele predicativ exprimat prin substantiv?
chelarescucarla: ,,moment,,?
Katy018: da
chelarescucarla: Multumesc!
Katy018: cu placere
Răspuns de gajeelxlevy
0
La gradina zoologica
Astazi clasa lui Mihai merge la zoo .Copii sunt foarte entuziasmati si asteapta autobuzul cu mare nerabdare .La ajungerea acestuia si dupa plecarea copiilor strada se pustise .Ajunsi la gradina zoologica copii SE Agita si se mautaresc . Cand ajungerea ghidul toti elevi SE linistesc .Gidul le arat animalele si ii sfatuieste PE copii sa nu SE apropie .Arius UN daiat mai nazdravan SE apropie de tarcul unde stateau doua lame si incepe sa fluiere pentru a le speria . Dupa CE vede CA lele ni reactioneaza SE intoarce cu spatele .PE furis una dintr-e lame vine si incepe sa ii mestece hanoracul .Speriat baiatul incepe sa strige si isi da jos haina .Cand ajungerea ghidul incepe sa rada si ii spune sa nu io fie frica deoarece lelar le place sa roada lana .
Dupa terminarea turului copii SE intoarce acaaa si povestesc parintilor hazlia intamplare .
Subiect clasa lui Mihai
N.P.:hanoracul, autobuzul
Alte întrebări interesante