Exercițiul 36 .Va rog!!!
Anexe:
![](https://ro-static.z-dn.net/files/dc5/669c72cea1e695d16fec676f23f29ca5.jpg)
elenappn:
iti dau direct raspunsul sau fac si rezolvarea?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
a)(x+1)^{3}+(x-1)(x+1)+(x-1)^{3}=
=(x+1)^{3}(x-1)^{3}+(x-1)(x+1)=
=x^{3}-3x^{2}1+3x1^{2}+x^{2}-1^{2}=
=(x+1)^{3}(x-1)^{3}+(x-1)(x+1)=
=x^{3}-3x^{2}1+3x1^{2}+x^{2}-1^{2}=
Alte întrebări interesante
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Geografie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă