exercitiul 4 va rog❤
Anexe:

Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
3
1/(√2+1) +1/(√3+√2)+1/(√4+√3)=
=(√2-1)/(√2+1)(√2-1) +(√3-√2)/(√3+√2)(√3-√2)+(2-√3)/(2+√3)(2-√3)=
=(√2-1)/(2-1) +(√3-√2)/(3-2)+(2-√3)/(4-3)=
=√2-1 +√3-√2+2-√3=
=1
=(√2-1)/(√2+1)(√2-1) +(√3-√2)/(√3+√2)(√3-√2)+(2-√3)/(2+√3)(2-√3)=
=(√2-1)/(2-1) +(√3-√2)/(3-2)+(2-√3)/(4-3)=
=√2-1 +√3-√2+2-√3=
=1
Amalia080703:
Va multumesc mult❤ credeti ca m.ati putea ajuta la o problema de geometrie in privat?
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă