Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Exercițiul 6 vă rog e urgent dau coroana ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
1

Răspuns:

Omiduta era tare tristă nu înțelegea, si ii intreba ,de ce nu este primită în grupul acela ? sau grupul greierilor cum vrei . daca scrii si ii intreba nu mai pui semnul ? dupa cuvântul acela .

Dar primi raspuns la nedumerirea pe care o avea , greierele Violoncel cu multă răutate ii spuse ca un motiv ar fi că e prea alba . sau Dar primi raspuns de la greiele Violoncel care ii spuse cu multă răutate , ca e prea alba . Si alt motiv ar fi că nu este greiere , ii spuse greierele Vioara . sau Greierele Vioara spuse ca ea nu este greiere . Dirijorul se răstit la ea , o invita sa plece arătând spre poenita , nu o plăcea ptr ca nu era ca ei . Dezamăgită cu capul plecat , lacrimile i curgeau siroaie pe obraji , Omiduta cobori de pe lujerul florii si isi spuse tristă ca nu putea fi niciodată ca ei ! sau : Omiduta cobori de pe lujerul florii isi spuse tristă ca nu putea fi niciodată ca ei , era dezamăgită , stătea cu capul plecat si lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji .


tigrulcelbun175: sper sa iti placa daca mai vrei sa schimbam ceva spune mi
tigrulcelbun175: ce facem ? iti place nu iti place ? Mai schimbam ? Pot să mă apuc de treburile mele ? Câteva ore nu mai pot sa raspund !
Utilizator anonim: eu ok
Utilizator anonim: nu mai trebuie nimic
tigrulcelbun175: bine ,ma bucur ca esti mulțumită ca eu asta vreau prea putin ma intereseaza punctele ,eu raspund si la 1 punct trebuie sa învățăm să fim buni sa oferim fara sa asteptam ceva in schimb ,, eu asa gandesc si cred ca i bine !
tigrulcelbun175: clejinicoleta esti o fetita scumpa, tu tot mereu dai coroana ! o printesa mica ce mai ! Multumesc !Chiar imi făceam griji nu ai mai zis nimic credeam ca nu esti mulțumită dar m am înșelat ,uite ca esti .
Alte întrebări interesante