Exercitiul 8 va rog multumesc muuult
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns
a=2
Explicație pas cu pas:
f(x) = -2x+√6 ⇒ f(√3) = -2 x√3 + √6
f(√2) = -2 x√2 + √6
f(√3) - f(√2) = -2 x√3 + √6 - (-2 x√2 + √6)
= -2 x√3 + √6 + 2 x√2 - √6
f(√3) - f(√2) = 2 x (√2 - √3)
a= (f(√3) - f(√2))/(√2 - √3) = 2 x (√2 - √3) / (√2 - √3) =2
a=2
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă