Limba română, întrebare adresată de todorostaficiuc, 9 ani în urmă

Exercitiul de mai jos

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

 E DIN JURNAL ZII ?

Sala lor de clasa este deosebita cu banci lucioase  table moderna la care se scrie cu marcherul au un dulap dintr-un lemn deosebit iar peretii sunt de un alb imaculat dar pe langa toate astea elevii sunt deosebiti !!!!!


Utilizator anonim: coroana te rog
Utilizator anonim: ms pt multumesc
Utilizator anonim: daca se poate si coroana nu vreau sa o acuz pe lorenamaria dar raspunsurile seaman foarte mult si eu am terminat primul de aceea e posibil ca ea sa fii copiat de la mn sau poate ca ma insel !!!!!
lorenamaria123456789: Crede-ma,te inseli despre ce voiai sa vorbesc ca este o clasa urata si ponosita?Normal ca am vorbit despre banci,podele, tablouri.Am scris cum mi-as dori eu sa am la scoala mea!In plus nu cred ca ai scris despre tablouri,manuale pe banca,dulapuri personale....
Utilizator anonim: bn sa zicem ca te cred
lorenamaria123456789: Citeste-mi mai bine compunerea mea
Răspuns de lorenamaria123456789
1
Cand am intrat in clasa am avut un SOC!Era atat de frumoasa pe pereti tablouri.Bancile erau dintr-un lemn foarte lucios.Tabla era moderna,scriau cu marker special.Pe jos era o podea verde imaculat.Fiecare elev avea dulapul sau.Scaunele aveau burete.Ferestrele aveau jaluzele.Iar pe fiecare banca erau aranjate manualele si caietele fiecarui copil!
Sper ca te-am ajutat!Coroana?Daca mai ai nevoie de ceva sa nu eziti sa ma intrebi!Mult succes in continuare!
Alte întrebări interesante