Limba română, întrebare adresată de GinaSt16, 8 ani în urmă

explică cu ce influențează computerul viața unui adolescent. Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de acristea50
1
Computerul, fără să ne dăm seama prea mult, ne afectează pe toți. Însă are și părți importante în viața noastră de zi cu zi.

Marea majoritate a adolescenților, stau pe calculator pentru jocuri video, însă alții pentru școală (proiecte de exemplu). In primul rând, pe toți ne afectează negativ lumina emisă de calculator. Dacă este posibil, cel mai bine este să "micșorăm" lumina acestuia. Pe unii ne afectează și emoțional! De exemplu, un adolescent care stă mai mult de vreo 2/3 ore pe zi, este obosit, și din cauza oboselii omul devine nervos și puțin agitat. Este important cât timp stă un om la calculator!
Însă , partea buna a calculatorului este că ne îmbunătățește viața. Înainte pe vremuri, cu greu puteai găsi informațiile necesare pentru educație, însă în ziua de azi poți citi și caută până și cărți on-line!!! Cu ajutorul site-ului Wikipedia,de exemplu, putem căuta aproape ori și ce. De la al doilea război mondial până la Madonna și trecutul acesteia.
Putem și comunica, pe rețele de socializare, tot datorită calculatorului și a netului. Te poți împrieteni cu aproape ori și cine!

Sper din suflet că măcar câteva informații te-au ajutat, succes!

GinaSt16: mulțumesc!!
acristea50: Cu drag!
Alte întrebări interesante