Limba română, întrebare adresată de AlecuțaBalenuta22, 9 ani în urmă

Explică intr-un text, de cinci-sapte enunturi, in ce consta raspunderea pentru ceea ce ai imblanzit. Va roooggg... imi trebuie urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de delfin98
2
Mereu trebuie sa raspundem pentru faptele care le facem.Fiecare dintre noi are cap pe umeri pentru a se gindi cu el.Trebuie sa stii si sa poti raspunde pentru faptele pe care le vom face sau le-am facut.Chiar si raspunderea pentru ceea ce am imblinzit este foarte mare,deoarece este fapta facuta de catre noi ,si cine daca nu noi se va gindi la faptele noastre.
Succes!
Răspuns de xtizy
1
In opinia mea,iubirea inseamna unificare si pana la un anumit grad , depersonalizare. Acea depersonalizare te ajuta sa il intelegi si da il iubesti pe cel aproape de tine. Pe langa cel de langatine, tu trebuie sa devii altcineva. Sa dai dovada de responsabilitate pentru ca trebuie sa fim constienti deputetrea pe care o exercitam asupra celui pe care il iubim. Astfel consider ca este potrivit a cuprinde acest fenomen dintr-o relatie sau dintr-un cuplu prin faptul ca exista raspundere pentru ceea ce ai imblanzit.
Alte întrebări interesante