Studii sociale, întrebare adresată de deliageorgiana08, 8 ani în urmă

Explicați de ce trebuie sa avem o atitudine pozitivă, sa acceptam și sa respectăm persoanele diferite de noi. Minim 20 de rânduri. Și un exeplemu cât de mic posibil. Va rog, dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de fetele
2

Dupa parerea mea prima lege nescrisa pe care trebuie sa o respectam traind intr o societate si inevitabil convietuind alaturi de oameni diferiti atat ca aspect cat si ca mentalitate de noi este de ai accepta si respecta pe fiecare in parte.

In primul rand, oferind respect primim respect. Trebuie sa acceptam faptul ca suntem unici si astfel diferiti in felul nostru. Fiind fiinte suntem supuse greselii, greseli pe care trebuie sa ni le asumam si sa iertam la randul nostru pentru a fi iertati. Exemple sugestive pentru asta le intalnim mereu in viata de zi cu zi. Cum ar fi faptul ca avand o personalitate diferita ne comportam diferit, gandim diferit, ne imbracam conform propriilor preferinte, in materie de muzica ascultam genurile muzicale preferate si lista poate continua la nesfarsit

Astfel pentru a putea convietui alaturi de cei din jur trebuie sa respectam si sa acceptam faptul ca suntem cu totii diferiti si unici in felul nostru.

Alte întrebări interesante