Arte, întrebare adresată de ioana4255, 8 ani în urmă

explicati de ce va place sa pictati. Ce inseamna arta pentru voi?
10 rânduri pls​


alesiaioanatoma: asta e o chestie pe care ar trebui sa spui parerea ta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de allyann23
0
Pictura este natura creativitati Pe care o poti declansa atunci cand simti nevoiea de a te exprima prin culori si noante.
Eu pot spune ca lucrul Pe care ma exprima si il pictez adesea aste un peisaj al unui oras civil unde sunt milioane de luminite reprezentand gandurile si ideile mele .
In acest fel ma pot linisti in momente stresante sau un mod de a ma concentra.
Răspuns de SeanN21
1

Răspuns:

Opinia mea personala despre arta si pictat este ca prin ea te poti deschide si te poti exprima direct si indirect fiind o forma de comunicare foarte buna. Imi place sa pictez deoarece aceasta este una dintre pasiunile mele, de mic/ă am avut aceasta pasiune, desenand si pictand lucruri avansate pentru varsta mea de atunci. Pe viitor iau in considerare optiunea de a fi artist/ă pentru ca vreau sa devin cunoscut/ă in toata lumea pentru picturile mele. Arta nu este doar schitat si pictat, ea defineste o multitudine de idei exprimand emotii si stari nemaiîntalnite pana atunci. In concluzie arta merita incercata si aș incerca sa conving pe oricine are rabdare si potențial să incerce sa faca arta, in orice fel.

Vreau coroana, este peste 10 randuri.

Alte întrebări interesante