Ed. tehnologică, întrebare adresată de chidubianca1549, 8 ani în urmă

Explicați diferența dintre țesături și tricouri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AbyWaby
1

Răspuns:

Diferența dintre țesătura tricotată și țesătură este aceea că forma firului din țesătură este diferită.

Tricotat este tesatura care foloseste ace de tricotat pentru a îndoi fire într-un cerc. Tricotarea este împărțită în tricotare de bătătură (țesătură tricotată de bătătură) și tricotare de urzeală (țesătură tricotată de urzeală). În prezent, țesăturile tricotate sunt utilizate pe scară largă în țesături și materiale de îmbrăcăminte, textile de uz casnic și alte produse, iubite de numărul mare de consumatori.

Țesutul este un material textil format prin țesere. Țesăturile sunt adesea create pe un război de țesut și sunt fabricate din mai multe fire țesute pe un urzeală și un bătătură. Din punct de vedere tehnic, o țesătură este orice țesătură realizată prin intercalarea a două sau mai multe fire în unghi drept unul altuia.

Organizațiile pentru țesături au în general categorii simple, twill și satin și organizarea schimbării lor. Din componența clasificării, inclusiv țesăturile din bumbac, țesăturile de mătase, țesăturile din lână, țesăturile de cânepă, țesăturile din fibre chimice și țesăturile lor amestecate și intercalate și așa mai departe .

Articolele de îmbrăcăminte țesute variază foarte mult în ceea ce privește fluxul de prelucrare și mijloacele tehnologice datorită stilurilor, tehnicilor și stilurilor acestora.

Explicație:

Alte întrebări interesante