Limba română, întrebare adresată de A10, 8 ani în urmă

Explicatia citatului ,,Lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima''

Am nevoie de jumatate de pagina pâna la ora 20:00

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Kirina
5
Lacrimile sunt acele cuvinte pe care le zărim mai ușor decât durerea sufletului nostru .Lacrimile sunt acele cuvinte nespuse, care  se grăbesc să viseze... Fără ele bucuriile n-ar străluci, durerile nu s-ar risipi.
Fără lacrimi , nici durerea sufletului nostru nu ar putea dispărea . Acestea sunt acele cuvinte cate redau starea sufletului nostru , redau bucuria sau tristețea acestuia , redau starea lui de spirit , și , cel mai important , redau surâsul inimii noastre sau plânsul acestuia .
Lacrimile sunt doar niște picături de ploaie care se risipesc pe toată suprafața feței , lacrimi dulci sau amare .
La durere cuvintele sunt o consolare săracă . Doar tăcerea şi lacrimile agonizante sunt  tot ceea ce-i rămâne suferindului.


A10: O intrebare stupida, e copiata? (nu incerc sa supar)
Kirina: nu , nu e copiată !
Kirina: celălalt răspuns e copiat !
A10: Mersi, doar doream sa fiu sigura
Kirina: am înțeles :)
SignOfTheTimes: um.... as dori sa te contrazic
SignOfTheTimes: nimic din tot ceea ce scriu aici nu este plagiat, nu încerca sa dai vina pe cineva cand tu ai facut sau nu ai facut ceva, nu asa funcționează lucrurile, draga mea
Kirina: vom vedea :)
Răspuns de SignOfTheTimes
3
Sentimentele sunt întotdeauna contradictorii, nenumărate, adunate într-un suflet blând, dar lacrimile pot fi de două feluri : de tristețe și de bucurie, dar pot fi uneori însoțite și de furie.

Se zice că dacă prima lacrimă va curge din ochiul stâng, este cauzată de tristețea din sufletul tău, iar cea care curge din ochiul drept, dimpotrivă, este cauzată de fericire.

Sunt sentimente pe care nu ți le poți exprima, mai ales dragostea. Este foarte greu să îți exprimi dragostea față de o anumită persoană, dar este mult mai greu de îndurat dezamăgirea pe care respectiva persoană ți-o creează, iar cum inima nu își poate urla în liniște durerea, lacrimile o vor face întotdeauna. Lacrimile sunt ca o eliberare sufletească. Dar atunci când în locul durerii apare fericirea, inima nu își poate țipa entuziasmul, așa că își exprimă bună-dispoziție prin lacrimi.



Alte întrebări interesante