Expresia (x-1)²-x(x-2) este egala cu
a) 2
b) 2x²+2
c) 4x
d) 1
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
D ,, 1 ''
(x - 1)² - x(x - 2) = x² - 2x + 1 - x² + 2x = 1
Sper ca te-am ajutat!!
Coroana?
(x - 1)² - x(x - 2) = x² - 2x + 1 - x² + 2x = 1
Sper ca te-am ajutat!!
Coroana?
Răspuns de
1
(x-1)²-x(x-2)=x²-2•x•1-x²+2x=(pe x²si -x² ii reducem ;si pe 2x si -2x ii reducem)=1 d
Alte întrebări interesante
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă