Limba română, întrebare adresată de Bogdan2001, 9 ani în urmă

Exprima din punct de vedere argumentativ in 150-200 de cuvinte despre puterea iubirii, pornind de la ideea din urmatoarea afirmatie: ,,Ceea ce a fost cladit cu iubire, nu poate fi doborat niciodata''.
Ma puteti ajuta va rog?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anna2028
1
Puterea iubirii este una fara de imaginatie.Este o putere invincibila care nu poate fi rupta niciodata.Daca 2 persoane se iubesc cu adevarat nimic nu le va pnnjjc

Anna2028: mersi,dar te rog sterge raspunsul fiindca nu e complet
HazalKaya11: Cine sa sterga raspunsul cui?
Anna2028: pe al meu
HazalKaya11: Dc?
HazalKaya11: Poti sa dai pe editeaza si il poti rescrie, daca vrei.
Anna2028: mi-am pierdut ideea
HazalKaya11: Atunci lasa-l asa! :))
Anna2028: :)))
Răspuns de HazalKaya11
3
                                           Puterea iubirii


    In opinia mea cred, ca puterea iubirii exista in fiecare dintre noi. O lume fara iubire, este o lume plina de amagire.
    Increderea e cel mai de pret lucru intr-o relatie. Asa cum se spune ''Ceea ce a fost cladit cu iubire, nu poate fi doborat niciodat''. Cu toti spunem asta, atunci cand incepem sa cunoastem puterea iubirii, dar ca acesta sigtama sa aiba un rost in viata noastra trebuie sa o punem si in practica. Puterea iubirii, are regulile ei. Sinceritatea dintre doua persoane este o regula a unui cuplu, daca esti sincer, relatia ta va fi bazata pe sinceritate si incredere. Cat si despre incredere... Nu trebuie sa lasi pe nimeni si nimic sa intervina in relatia ta.  Iubirea nu se gaseste doar intr-o relatie, iubirea o gasesti in prieteni, familie si in persoanele din jurul tau. Daca iubesti vei fi inconjurat de iubire, daca nu crezi in iubire, vei fi inconjurat de ura. Nu puerta pica nimanui, nu fi gelos(a) pe nimeni, deoarece tu ai viata ta, inima si suflet, care iti apartin. Iubirea nu se bazeaza pe lucruri materiale, ci se bazeaza pe puterea inimii tale, care este inzestrata cu acest dar minunat si de neuitat. In iubire exista si suferinta, astfel iuirea noastra devine mai puternica, daca macar odata nu ai suferit din iubire, nu ai iubit niciodata cu adevarat. Aceasta sigtama, are foarte multe cauze, multe lucruri de spus, dar ca sa le stii si sa le cunosti pe toate treuie sa iti asculti inima. In ceea ce pui iubire si suflet nu se va darama vreodata, ceia ce cladesti cu inima va avea o adevarata urmare in viata ta.
      Puterea iubirii este peste tot in noi, in viata de zi cu zi, dar noi trebuie sa invatam sa o descoperim.

Bogdan2001: multumesc mult de tot!!!!!
HazalKaya11: Cu mult drag! :)
Alte întrebări interesante