Limba română, întrebare adresată de Daracusican, 8 ani în urmă

Exprimă-ți, iîntr-un text coerent, atitudinea față de dorința de a-ți trăi copilăria frumos.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
6

Răspuns:

Eu consider ca perioada cea mai frumoasa a unui om este copilaria, un copil nu are griji si stres in copilarie . Dupa parerea mea, fiecare trebuie sa se distreze in toate etapele vietii,chiar si daca este batran . In copilarie , parintii sunt mai indulgenti si in aceasta etapa a vietii nu prea exista responsabilitati si treburi prin casa . Este bine ca fiecare copil sa-si faca un drum in viata linistit si sa aiba cei 7 ani de acasa , deci trebuie sa pretuim aceasta perioada si sa avem rabdare pentru ca atunci cand suntem mari nu mai este viata roz .

Răspuns de alexiatabacaru
1

In fiecare din noi exista un copil mic, un baietel sau o fetita de 3-4 anisori. Acest copil este de fapt sufletul nostru, ce a ramas mic si de care iti amintesti din anii copilariei. De la acest copil vin sentimentele, vine bucuria de a trai , inspiratia divina, creatia , darurile tale, totul este in acest suflet, acelasi suflet care erai tu odata. Un copil interior vindecat iti va aduce tot ce iti doresti in viata.  

De fiecare data cand te jignesti, i-o adresezi de fapt copilului tau interior, iar acesta iti va aduce exact situatiile de care vorbesti, ca sa iti confirme tot ceea ce ai spus.

Schimbarea incepe cand iti recunosti meritele, valoarea, cand iti vorbesti cu iubire si intelegere, cand ai recunostinta pentru tot ce ai primit in viata ta si cand nu te mai blamezi pentru fiecare actiune care nu ti-a placut.

Copilaria este baza unei vieti intregi,o copilarie libera ofera fiecarui adult sansa la o viata frumoasa,implinita si echilibrata.

Este usor sa crestem copii liberi, doar de noi depinde!  

Alte întrebări interesante