Limba română, întrebare adresată de paulameaka, 9 ani în urmă

Exprimă-ți, în 10-15 rânduri, opinia despre importanța protejării pădurilor. Va rog ajutați-mă!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cipriciprian110
4
                                      PADUREA VESNICA.....
   In opinia mea , padurile , poianele si orice gazon , gradina , parc trebuie sa fie protejat de lege . Ar trebui date amenzi celor care incalca aceasta regula.
  In primul rand , copacii ne dau oxigen ,  daca am arde copacii pentru lemne , am polua si natura si in acelasi timp agravam sanatatea noastra .
  In al doilea rand , in paduri sunt atatea specii de plante miraculoase si necunoscute , care dupa parerea mea ar trebui verificate si se va constata ca sunt folositoare.
  In ultimul rand , speciile de animale si insecte vor muri din neam in neam , daca padurile exista. Nu vor mai avea rana si nici locuri de adapost . Ar fi un dezastru.
 Ministerul sanatatii ar putea trimite echipaje in fiecare padure pentru a stropi padurea cu apa , si pentru a cosi iarba , ca sa putem face picnicuri . Ar trebui sa pedepseasca lumea care lasa deseuri in padure , deoarece  repet : PADUREA REPREZINTA UN MEDIU CURAT , PLIN DE AER PROASPAT , RACOARE SI UNDE TE POTI RELAXA CU ADEVARAT . TREBUIE SA AVEM GRIJA DE EA ,,CA OCHII DIN CAP'' !!!!
 
Sper ca te-am ajutat !
Alte întrebări interesante