Limba română, întrebare adresată de marcusfiero, 8 ani în urmă

Exprima-ti intr-un text coerent parerea despre comunicarea sincera in familie dintre parinti si copii aducand 3 argumente/adica de ce e nevoie de o comunicare sincera in familie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de georebe17
7

In opinia mea,comunicarea este importantă in interiorul familiei,întrucât prin intermediul ei familia devine mai puternica.

In primul rând,comunicarea sinceră in familie întărește relațiile familiale.Comunicarea deasa și in acelei timp sinceră dintre părinții și copii poate conduce la o relație bazată pe încredere.

In al doilea rând,atunci când exista o comunicare sinceră in familie și copii acelei familii vor dobandii atitudini și valori diferite.Comunicarea sinceră in cadrul familiei ii influentează pe copii sa fie la rândul lor sinceri și cu principii și valori bine determinate.

In al treilea rând,discuțiile sincere in familiei aduc stare de spirit buna.Atunci când discuțiile sunt sincere,fără falsitate simti mai multă libertate.Pana la urma falsitatea și minciuna este cea care distruge relațiile familiale,iar o discuție sinceră este tot ceea ce lipsește.

In concluzie,in cadrul familiei fiecare trebuie sa aiba discuții sincere,deoarece sunt cele mai importante in pastrarea relațiilor.

Alte întrebări interesante