Limba română, întrebare adresată de Andreeaioana235689, 8 ani în urmă

Exprima.ti opinia (in 150 de cuvinte )despre vizionarea filmelor documentare la scoala ... urgent,va rog ....dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de atenamaria90
22

In opinia mea, cred ca este bine ca copiii sa vizioneze la scoala filme documentare, atata timp cat nu se trece o limita. Sa nu se exagereze cu filmele documentare, este cel mai important, pentru ca in ziua de azi copiii sunt cufundati in tehnologie si uita sau nimeni nu ii invata ca majoritatea informatiilor pe care ei le cauta sunt in carti. Cartile sunt pe primul loc, iar apoi vin si filmele documentare si restul filmelor sau emisiunilor.

Copiii,mai ales cei mici sunt imediat atrasi de tehnologie si atunci, profesorul ca sa ii faca pe toti sa fie atenti, le pune cate un film documentar cu privire la tema respectiva, iar atunci toti vor asculta atenti. Acest lucru este valabil si pentru adolescenti, care, in zilele noastre, sunt tot timpul cu tehnologia ( telefon, calculator etc) ceea ce este grav.

Deaceea, filmele documentare in scoli sunt bune pana la o anumita masura. Profesorii ar trebui sa ii indemne pe copii sa citeasca, ci nu sa se uite la filme.

Sper ca te-am ajutat!!

Alte întrebări interesante