Limba română, întrebare adresată de deea024, 9 ani în urmă

Exprima-ti opinia intr-un text de 80-150 de cuvinte,despre importanta/ lipsa de importanta a descoperirilor stiintifice. In compunerea ta trebuie sa-ti exprimmi opinia despre importanta/ lipsa de importanta a descoperirilor stiintifice.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de buzeamariabeatrice
196
În opinia mea descoperirile stiintifice au un rol important in societatea noastra.Daca nu ar exosta descoperiri stiintifice si exploratori,atunci am pierde o multime de urme ale trecutului nostreu,dovezi ale unor intamplari ce s-au pierdut de mult in negura vrenurilor. În primul rand,aceste descoperiri ne deschid ochiia intamplari din trecut, uneori fantastice alteori mai mult istorice,dar care oricum ar fii ne ajuta sa ne aducem aminte de trecutul nostru,al populatie nostre,sau din contra ne deschid ochii spre noi descoperiri spre un viitor necunoscut si indepartat. In al doilea rand,aceste descoperiri ne ajuta sa invatam lucuri noi ,sa descoperim informatii interesante sau sa experimntam(la chimie) si ne poarta spre un taram unde totul este posibil,chiar si imposibilul devine cumva posibil,un taram unde orice se poate intampla,un meleag imprevizibil. În concluzie,eu conssider ca aceste descoperiri stiintifice sunt foarte importante si trebuie apreciate pentru maretia lor .

buzeamariabeatrice: sper ca ti-am fost de ajutor :)
deea024: multumesc :*
buzeamariabeatrice: Daca vrei sa imi multumesti apasa pe butonul ala albastru si pe care scrie multumesc....m-ai ajuta mult
deea024: gata
Alte întrebări interesante