Istorie, întrebare adresată de Enkosmos, 7 ani în urmă

Exprimă-ți opinia proprie privind tendințele de respectare a drepturilor naturale în societatea modernă japoneză, analizând jurământul lui Mutsuhito. Prezintă două argumente în baza in- formațiilor date şi a cunoştinţele anterioare.URGENT!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de jymmy1234
0

Răspuns:

Opinile mele privind tendințele de respectare a drepturilor naturale în societatea modernă japonezả sunt pozitive. Unul din argumente este că jurământul lui Mutsuhito, care a condus la modernizarea și deschiderea Japoniei către lumea occidentală, promovează valorile democratice şi respectarea drepturilor individului. Acest jurământ a stat la baza constituției Japoniei din anul 1947, care garantează drepturile fundamentale ale cetățenilor, cum ar fi libertatea de exprimare şi dreptul la un proces echitabil.

Al doilea argument este faptul că Japonia este unul dintre cele mai importante membre ale ONU si a aderat la majoritatea tratatelor internaționale privind drepturile umane, acest lucru arată cã societatea modernă japoneză pune un accent important pe respectarea drepturilor naturale.

Alte întrebări interesante