Limba română, întrebare adresată de florinlole1, 9 ani în urmă

Exprimati-va parerea in legatura cu afirmatiile: politetea nu costa niminc dar cumpara foarte multe;plantele se formeaza prin cultivare si omul prin educatie; educatia este ce tot cea fost insotit a fost uitat.


Toothles12: la prima : Nu te costa nimic sa fii politicos cu cei din jur dar daca o faci vei fi foarte apreciat de cei din jur si iubit pentru asta.
Toothles12: A doua : Ca sa ai plante , legume, fructe trebuie sa le cultiva si sa muncesti pentru ele, iar tu ca sa fii un om de bine trebuie sa fii educat si politicos , iar asta se dobândește prin educația de care ai parte acasa si la scoala.
Toothles12: ultima nu o înteleg, poate nu ai scris bine , uita-te la enunț

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Patry2005
0
Aceste afirmații sunt complet corecte.In ziua de astăzi de spune că educația este gratuita dar mereu dau pe un an scolar 8 milioane,de ce,fiindcă ne trebuie o mie de culegeri care nu le folosim plus că mai vine câte o sărbătoare

și tot în ziua de astazi cultivarea unei plante costa, îngrășământ ul care trebuie să fie chimic că altfel nu creste planta de 2 metri,semințele pe care le cumpărăm costa 3 lei un singur bob,da bobul nu este scump...acum zău așa...ei bine intr-un strat de pun minim 3 boabe.Mai vrei plante și educație?
Alte întrebări interesante