Limba română, întrebare adresată de Adelinciq89, 8 ani în urmă

expune subiectul povestii Fata babei si fata mosneagului,inlocuind unele aspecte ale realitatii,astfel incat sa se desfasoare in secolul a xx1-lea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gatoblanco
48
Erau acum o săptămână , o babă şi un moşneag.Ambii aveau două fete. Fata babei era urâtă dar pe lângă asta zi de zi făcea selfiu-ri şi le posta pe Instagram , aşteptând ca să primească like-uri. Fata moşneagului era frumoasă dar ea trebuia zi de zi să strângă cu aspiratorul , să spele hainele şi să facă cumpărături. Odată baba s-a enervat şi a alungat-o pe fata moşneagului de la casă , iar moşneagul , neavînd ce zice , a tăcut. Fata a mers pe un drum şi s-a întâlnit cu o căţeluşă , un păr , o fântână , şi un cuptor , pe care fata le-a îngrijit. Apoi a ajuns la o casă cu două etaje unde locuia Sfânta Duminică. Femeia i-a zis că dacă va avea grijă de casă o va răsplăti . Fata făcu ce-i zise femeia şi a primit drept răsplată un cufăr cam urât şi vechi cu care s-a întors acasă. Fata babei era foarte invidioasă , aşa că s-a pornit şi ea pe acelaşi drum. Ea s-a întâlnit deasemenea cu cățeluşa , părul , fântâna şi cuptorul dar ea nu le îngriji. Când ajunse la Sfânta Duminică , femeia i-a cerut acelaşi lucru. Fata a făcut treba , dar pe aici am fost , pe aici na-m fost. Femeia nu a zis nimic dar i-a dat un cufăr frumos cu pietre prețioase cu care fata s-a întors acasă. Fata moşneagului când deschise cufărul de acolo ieşi 2 BMW-uri , dolari , euro . Iar când fata babei deschise cufărul de acolo ieşi un dragon ce le mâncase pe ea şi pe mama sa.
Moşneagul şi fiica sa şi-au cumpărat un apartament cu 5 camere , fata s-a căsătorit cu un parlamentar şi a născut patru copii şi au trăit fericiți până la adânci bătrâneţe.

gatoblanco: Sper să te ajute.
Adelinciq89: mersi afost unu reusit am primit 10 mersi din suflet pentru tot
gatoblanco: Pentru nimic.
gatoblanco: Felicitări.
Alte întrebări interesante