Limba română, întrebare adresată de baloibogdan9, 8 ani în urmă

Extrage si rescrie din text secvente care fac referire la --> Timpul acțiunii. ---> locul acțiuni. Personajul principal al actiuni este.................. pentru că.................. . Textul se numeste Chemarea Străbunilor de Jack London. ❤️repede va rog din suflet❤️​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mielionuc97p8d1xd
2

Răspuns:

Personajul princioal al actiunii este un caine pe nume Buck pentru ca el despre el este vorba pe tot parcursul operei. El fiind vandut de o sluga a casei in care statea, dupa care a fost vandut/maltratat incat a inceput sa urasca oamenii si sa se salbaticeasca.

Explicație:

Rezumatul cartii:În această carte este vorba despre un câine pe nume Buck. El ducea o viață fără griji până când, într-o seară, o slugă a casei în care locuia el, îl vându unui negustor pentru o sumă de bani. Din păcate acel negustor era foarte rău. El îl sui pe Buck într-un tren și îl lăsă fără apă sau mâncare. Când ajunseră într-un sat mic, îl vându unui alt om, care, încă de la început, îl lovi pe Buck foarte rău. Se pare că acest om se ocupa cu vinderea câinilor. Astfel ajunse Buck să disprețuiască oamenii.

Într-o bună zi, un domn destul de scund, îl cumpără pe Buck. Abia acum începea marea aventură a câinelui. Acel domn se duse cu el în Sud, unde avea să învețe multe lucruri despre sălbăticie. Acolo stătu foarte mulți ani. În acest timp cunoscu diverși câini și oameni. El făcea parte dintr-o tabără. Dar, mai târziu, asta nu mai conta. Era din ce în ce mai sălbatic. Era chemarea străbunilor săi. Până la urmă părăsi tot ce îl înconjura, alergând prin pădure liber.


baloibogdan9: multumesc din suflet
Alte întrebări interesante