Matematică, întrebare adresată de harem, 9 ani în urmă

f:R→R
f₍x₎=3x-2
f₍1₎+f₍2₎+f₍3₎→f₍5₎=?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blove123
1
calculam f (1)=3*1-2=1
f (2)=2*3-2=4
f (3)=3*3-2=7
f (5)=3*5-2=13
1+4+7+13=25

blove123: 12x+3=41
blove123: si rezolvi ecuatia
harem: cum
blove123: eu asa cred .ca se rezolva
blove123: pai 41-3
blove123: iti da 38 si imparti la 12
harem: mulltumesc
blove123: cu placere
harem: f:R→R
harem: f:R→R f₍x₎=2x-5 este functie de grad intai?
Alte întrebări interesante