f(x)=

Aflați f-1 (la puterea -1)
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
f(x) :[-2, infinit)->[0,infinit)
Explicație pas cu pas:
y=√(x+2)
y²=x+2
x=y²-2
f^(-1) (x) =x²-2
verificare
f°f^(-1) (x) =(√x+2)²-2= x=2-2=x=1f functia identica dei oj
!!! functai inversa :[0,infinit)->[-2;infinit)
vez8i atasament ..din parabola x^2-2 iei doar ramura ascendenta
Anexe:

Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Franceza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă