f(x)=x-1 aici e supra nu am putut pune linuta
x=+3
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
F(x)=
=
- ![\frac{4}{x+3} \frac{4}{x+3}](https://tex.z-dn.net/?f=+%5Cfrac%7B4%7D%7Bx%2B3%7D+)
D4={±1;±2±4}
x+3=1 ⇒ x= -2
x+3= -1 ⇒ x= -4
x+3=2 ⇒ x= -1
x+3= -2 ⇒ x= -5
x+3=4 ⇒ x= 1
x+3= -4 ⇒ x= -7
Sper ca e bine..
D4={±1;±2±4}
x+3=1 ⇒ x= -2
x+3= -1 ⇒ x= -4
x+3=2 ⇒ x= -1
x+3= -2 ⇒ x= -5
x+3=4 ⇒ x= 1
x+3= -4 ⇒ x= -7
Sper ca e bine..
biancae2000:
x+3/x+3 se reduc si ramane 1
Alte întrebări interesante
Limba română,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă
Chimie,
9 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă