f(x)=(x-3)^2-2(x-1)^2-4x-3
Pentru matematicieni, vă rog!
^-la puterea
stroebianca:
ce trebuie să faci?
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Explicație pas cu pas:
f(x)=(x-3)^2-2(x-1)^2-4x-3
f(x)=x²-6x+9-2(x²-2x+1)-4x-3
f(x)=x²-6x+9-2x²+4x-2-4x-3
f(x)=-x²+4=(2-x)(2+x)
Răspuns de
0
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Anexe:
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Chimie,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
9 ani în urmă