Limba română, întrebare adresată de alexandruignat5, 9 ani în urmă

Fa o compunere cu o întâmplare hazlie petrecută la scoala

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnneMary10
1
Colegii mei sunt foarte haioși. Odată, o colega mi.a făcut mie și printenei mele cele mai bune o farsa. Ea avea o gelatina verde , iar noi ne.am speriat. A fost foarte amuzant , mai ales reacția noăstra când am vazut acea gelatina.

alexandruignat5: Gelatina
Răspuns de Anelly
3
Inca o ora asurzitoare de educatie tehnologica avea sa inceapa. Galagia din sala de curs era prezenta ca de fiecare data. Colegii care mai de care, se intreceau in glume. Fie vorba intre noi, unele mai bune, altele erau mai slabe.
Ceea ce conteaza este ca ajunseseram sa o enervam destul de mult pe biata profesoara, ce incerca sa isi faca ora in liniste,
-Slabe sanse! gandesc eu in momentul in care unul dintre colegi isi punea planul in aplicare, asezand cutia de lapet ce va produce destul de multe rasete  pe scaunu; colegului care era la baie.
Usa se deschisese, aparand si Andrei ce si-a cerut scuze profesoarei intarziere, urmand sa mearga la locul lui. Rasetele tuturor colegilor izbucneau, insa Andrei nu le baga in seama si  isivedea in continuare de drum. Cand s-a asezat pe scaun a realizat de ce toata clasa radea. Cutia de lapte a tasnit, udandu-i pantalonii lui Andrei.
Cearta dintre el si Stefan, colegul sau de banca, a inceput, ajungand amandoi la tipete. Doamna profesoara i-a dat voie lui Andrei sa mearga acasa pentru a se schimba, iar pe Stefan l-a dat afara din clasa pentru a se linisti.
Cu toate astea, m-a amuzat teribil toata intamplarea. De fiecare data cand mi-o amintesc rad cu lacrimi, reamintindu-mi de fiecare peripetie petrecuta alaturi de colegii mei.
Alte întrebări interesante