Limba română, întrebare adresată de pisicamiau9126, 8 ani în urmă

Fa o compunere cu titlu LA ZOO!! in care sa fie si o intamplare amuzanta ^-^ Dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Invcocsd
0

Răspuns:

Ana si Carol au hotarat sa plece in weekend la gradina zoologica. Pe drum se tot gandeau cum o sa se distreze, ce o sa vada cand vor ajunge.

S au oprit putin in fata ghiseului unde nerabdatoare au platit biletul si apoi cu mare bucurie au pasit in incinta gradinii zoologice.

Si... au inceput sa arunce priviri si in stanga si in dreapta, zeci de custi cu animale salbatice zaceau insirate pe o carare ce parea parca fara sfarsit...

Uite leii, tigrii, gheparzii, mai erau si niste sacali.... au ajuns la zona de pasari... o minunatie, cantecele micilor pasari erau acoperite parca de linistea maiestoasa a vulturilor si condorilor din America de Sud...

In curand vor ajunge in sala reptilelor, brrr   ... se apropie tiptil de geamul unei custi unde statea un crotalul ce misca amenintator coada sa cu clopotei. Ana s a apropiat de geam si a inceput sa ciocane geamul.... sarpele incepe sa mareasca frecventa suieratului... si brusc sare care Ana lovindu se cu capul de geamul custii.

Ana, vazand atacul sarpelui... de frica se impiedica si cade.. O vede un ingrijitor care se apropie si o cearta aratandu i un panou pe care scria: VA RUGAM FRUMOS NU DERANJATI ANIMALELE. Cu frica in oase Ana si cu Carol se indreapta catre iesire... bucuroase ca totusi au scapat cu bine.

Explicație:

Alte întrebări interesante