Limba română, întrebare adresată de merimeri10, 9 ani în urmă

fa o compunere cu titlul vara mea !!! mă puteți ajuta!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
13
                                            Vara mea


 
      Ma uit in jurul meu si vad ca minunea sufletului meu a venit repede fara nicio sfiala. Jocul inimii inca nu s-a sfarsit si nici macar nu se va sfarsi.
      Ceia ce-i drept stiu ca scoala inca nu s-a incheat, iar vara a venit, dar este mai bine. Astfel ne jucam, invatam, ne imaginam ceia ce ne place si nimeni nu poate schimba acest lucru. Sufletele noastre se indreptau spre razele minunate ale soarelui, ce-mi aduceau in inima dezmierdare si dragoste etrna fata de vara. Anotimpul copiilor, in care ne putem distra fara grisji si fara probleme. Visele mele imi scoteau din suflet fantezia verii. Magia ei se afla in interiorul meu, fiidca niciodata vara nu te va lasa singur atata timp cat o pretuiesti. E ca craiasa vietii, ea traieste prin noi, iar noi traim prin ea. Chiar daca nu ne dam seama, ea ne vorbeste, chiar daca spunem ca nu o putem auzi, dar atunci cand noi vorbim ne auzim pe noi si ar trebui sa intelegem caci si ea ne aude pe ea orice ar fi.
     Inima imi suna ca o fantezie si imi dezmiarda sufletul plina de bucurie si veselie eterna. Vara a venit, haideti sa ne distram impreuna.
Răspuns de iuliaiuli05
11
                                          Vara mea
   In vara mea pot face ceea ce imi doresc ma ales ca iau si vacanta. As putea merge la mare, lamunte sau as putea pur si simplu sa ma balacesc in piscina. Urmeaza o vara lungaaa lunga in care ma pot distra cat pot eu de mult. Dar sa nu uitam si de bunici care ne-au fost mereu alaturi. Sa mergem si pe la ei o saptamana sau doua sa o ajutam la treburi. Urmeaza o vara lunga si plina de bucurii si satisfactii.
Alte întrebări interesante