Limba română, întrebare adresată de elenamaria33, 8 ani în urmă

Fă o compunere de 15 rânduri în care să descrii frumusețile toamnei

va rog ajutati ma repedeeee​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AleAlee
8

Răspuns:

Frumusețea toamnei nu se poate descrie. Fiecare părticică a naturi in acest anotimp iti trezește cate un sentiment care-ti tresare inima . Totul se schimbă radical în doar 2 culori.

Explicație:

Fiecare frunză din copac parcă se îndrăgostește de pământ, la cat s.a umplut așternutul cu o plapumă parcă ieșită din povești făcută din frunzele portocalii si galbene, predominante de puținul verde rămas la codita frunzelor. Picăturile de apă parcă se joacă între ele sărind una cate una îmbinând-se in așa fel in cat acoperă tot pământul. Peisajul devine mult mai bogat predominand culorile toamnei. Încep a se culege struguri, de nuci si guri nu mai pot vorbii. La fiecare început al noului an școlar dau singur dovadă în lume de începerea toamnei având culoarea nucilor imprimată pe degete de la decojirea lor. Astea sunt bogățiile toamnei și frumusețile ei.


elenamaria33: wow, asta e pe suflet, o voi folosii, defapt, ambele vor ajunge pentru tema mae
elenamaria33: mea*
Răspuns de venache1991
12

Răspuns:

Toamna este un anotimp frumos. Copiii toamna pleacă la școală unii cu bucurie alții cu tristețe. În toamnă întâlnim cel mai des culorile:verde, auriu, roșu. Copacii sunt atât de frumoși ca în basme. Din păcate flori sunt foarte puține spun unii, dar priviți în jur câte frumuseți puteți vedea:copacii împodobiți cu frunze colorate, strugurii care și ei la rândul lor așteaptă să fie strânși pentru vin. Oamenii stâng roada ca la iarnă să aibă e mânca. Pădurile parcă ar fi ca un curcubeu. Se spune Toamna își numără bobocii, dar în ce sens? Consider ca în sensul că toamna își aștepta mult elevii ca să vină la școală și când au venit îi număra pe toți.

Explicație:

Ce zici? E bun?


venache1991: copanca
elenamaria33: uau
venache1991: ce e uau?
elenamaria33: nu am mai auzit
venache1991: dar Carmen e nume de băiat sau față că nu mă pricep?
venache1991: fată
elenamaria33: fată
venache1991: aaaa
venache1991: aaaaok
venache1991: dar Pașcani e în Transnistria?
Alte întrebări interesante