Limba română, întrebare adresată de anavariu44, 8 ani în urmă

Fă o compunere în care să scri ce îți place la România și ce nu îți place.
Vă rog repede. dau coroană ​


raao55gl: Imi dai te rog frumos coroana?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de chitinemtu10
2

Răspuns:

In Romania

Explicație:

In Romania este o mancare foarte buna.Te poti intelege usor cu oamenii de acolo gasesti limba comuna cu toti si sustinut in tot ce faci.Toti te primesc cu bratele deschise si te vot ajuta cu drag.

Un lucru rau ar fi ca multi copii nu asculta de parinti si ori nu indeplinesc temele pe acasa ori stau si beau cu zilele,fumeaza.

La final pot spune ca Romania e frumoasa insa trebuie sa vezi pozitivul in ea.

Sper ca te am ajutat

Răspuns de raao55gl
4

Răspuns:România este ţara în care m-am născut şi am crescut. Îmi place ţara mea pentru că ea este ţara în care s-au născut şi au crescut părinţii şi bunicii mei. Aici vreau să trăiesc în continuare, chiar dacă uneori îi aud pe părinţii mei vorbind între ei că economic ne-ar fi mai bine în altă ţară. Mie nu mi-ar plăcea să plecăm din România, pentru că aici sunt toţi prietenii mei. Ei vorbesc ca şi mine limba română şi ne înţelegem foarte bine. Dacă aş pleca în altă ţară cred că mi-ar fi greu să mă înţeleg cu ceilalţi copii. Dacă nu aş putea vorbi cu ei nu ştiu nici cum aş putea să mă împrietenesc cu ei.

Dar cel mai mult îmi place România pentru că are veri călduroase în care pot merge la mare. Îmi place foarte mult să înot în Marea Neagră şi să mă joc în nisip. În vara trecută am fost şi cu skijetul, închiriat de tatăl meu. A fost grozav!

După terminarea sejurului pe litoral, am plecat într-o vacanţă în Delta Dunării. Am înţeles că această deltă este unicat în Europa. Aici cresc nenumărate specii de peşti şi păsări, iar vegetaţia este bogată precum într-o junglă. Cred că fiecare român ar trebui să meargă cel puţin o dată să vadă Delta Dunării. Această frumuseţe a României este un motiv real de mândrie pentru locuitorii ţării mele.

Sa iti fie de folos


chitinemtu10: eu nu am crescut in Romania de aceea poatre compunerea mea nu e asa buna.
raao55gl: Eu am scris in punctul meu de vedere
Alte întrebări interesante