Limba română, întrebare adresată de Christina1234, 8 ani în urmă

fa o compunere in care tu esti paianjenul si trebuie sa iti prezinti viata in 10-11​


shacoyasuooxz5fj: omu paiangan ieeeeieii
Christina1234: ai idee
Christina1234: și nu e spider man textul
shacoyasuooxz5fj: =))))))))))))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de geofina17
1

Explicație:

Eu find un păianjen se ferește toată lumea de mine unora le e chiar teama. Eram un păianjen ca orice păianjen dar imi plăcea să ma împrietenesc cu toată lumea.

Eu locuiesc intr-o casa cu 1 etaj și impreuna cu familia mea sunt foarte fericit. Într-o zi de toamna ne trezim cu o familie peste noi în casa mie mi s-a făcut teama, dar mama ma încurajat și am plecat din acea casa unde veniseră acei uameni.

Am plecat într-un loc unde probabil nu o să ne mai deranjeaze nimeni într-un bustean acolo mi s-a parut o casa foarte bună. Și până și acum locuiesc acolo fără să ne mai deranjeze nimeni.


geofina17: sper ca team ajutat
Răspuns de dorincic44
1

sa fii un paeanjen sau o viețuitoare e foarte greu,deoarece oamenii îi zdravesc.si că el se poate hrani când vrea.el își face casa in panza.el e foarte mic și viața lui e mai grea.ei se pot sui ori unde.ei nu pot face lucruri că oamenii. păianjenii sunt otrăvitori.ei nu au viața ca oamenii.ei sunt foarte sensibili la modul lor de trai.e foarte greu sa fii un păianjen.sunt foarte mici. poți să-mi dai coroana pls

Alte întrebări interesante