Limba română, întrebare adresată de homeagandreea, 8 ani în urmă

fa o compunere si spune unde ai fost tu si sa placut acolo faii pe oameni sa vigiteze si ei​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexemy123
0

Răspuns:

Anul acesta am pornit intr-o calatorie impreuna cu familia mea. Ne-am facut bagajele si am pornit spre destinatii nemaivazute.

   Am hotarat sa vizitam Cazanele Mari si Mici ale Dunarii. Drumul a fost lung si obositor, dar privelistile au fost de o deosebita frumusete. Fiecare oras avea arhitecturi diferite, fiecare oameni din fiecare oras erau diferiti.  

   Nu a durat mult si am ajuns. Ajunsi nu mi-am putut lua ochii de la frumusetea Dunarii. Am inceput sa urcam un mic munte, ajungand intr-un final sa vedem monumentul istoric care poarta numele de ” Capul lui Decebal„, unde se zice ca ar fi cel mai adanc loc din intreaba Romanie. Surpriza a venit atunci cand ne-am plimbat cu vaporul pe Dunare. Am trecut prin stramtoarea care leaga Cazanul Mic de Cazanul Mare al Dunarii. Totul era minunat pana cand, din neatentie am sacapt telefonul mamei in Dunare. Tata a sarit dupa acesta, impreuna cu alti doi calatori. Am fost certata de catre parinti dar a fost o intamplare pe care nu o voi uita niciodata, alaturi de excursia in cel mai frumos loc pe care l-am vizitat vreodata.

Explicație:


homeagandreea: te rog poti sami mai faci una mai micuta de 5 randuri ca saplacut...
Alte întrebări interesante