Limba română, întrebare adresată de orbuletuantonio, 8 ani în urmă

Fă un text de minim 10 rânduri cu titlul "Un hamster fără nume"​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iliealexandrumatei
1

Explicație:

Un hamster fără nume

Știu că toată lumea începe povestirea cu mă cheamă cumva.Ei bine,eu nu am nume.Nu mă condamnați,eu chiar vreau un nume dar stăpânul meu nu îmi dă.Toată lumea se laudă că are un nume prin fața mea.Apropo sunt un hamster.Poate puteți să-l rugați voi oe stăpânul meu să îmi dea un nume?Nu,nici voi nu știți unde locuiesc,până nici eu nu știu unde stau.Din cauză că nu am nume nimeni nu e prieten cu mine.Poate că așa trebuie să fiu,fără nume.

SPOR!

Răspuns de ShashiDhar
2

Eram acum două veri în Germania,  la Pădurea Neagră. Am închiriat acolo o cabană rustică, liniștită și plină de farmec. Mă întrebam de ce sunt singurul care campează aici, având în vedere că cerul era așa de frumos și înstelat.

M-am așezat lângă focul de tabără ce tocmai l-am aprins și am început să prăjesc niște bezele. Brusc aud câteva sunete ce vin dinspre adâncul pădurii.

Eu, curajos fiind, mă avânt cu capul înainte și observ că intrusul era doar un hamster. Era destul de drăguț, așa că l-am luat cu mine în cabană iar când am plecat din Germania acesta a devenit animalul meu de companie.

Ajuns acasă, prietena mea mă întreabă ce nume are hamsterul. Din cauza entuziasmului am uitat să-i pun un nume. Ce urât din partea mea! Datorită conjuncturii, am ales să-l botez ''Hamster fără Nume'' și astfel începe povestea lui.

Alte întrebări interesante