Franceza, întrebare adresată de shannonvioletta, 8 ani în urmă

fac un proiect pe power point despre Franța și am nevoie de un text pentru ''la position du pays'' și ''la france fluviale et maritime'' în română va rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrielamnica
1

Răspuns:

La position du pays

Franța (în franceză [la] France, pronunție franceză:  /fʁɑ̃s/), recunoscută în mod oficial ca Republica Franceză, este o republică constituțională unitară având un mod de guvernare semi-prezidențial, mare parte din teritoriul său și din populație fiind situată în Europa de Vest, dar care cuprinde și mai multe regiuni și teritorii răspândite în toată lumea. Capitala sa este orașul Paris, limba oficială este franceza iar moneda este euro. Deviza națională este „Libertate, egalitate, fraternitate” (în franceză Liberté, Égalité, Fraternité), iar drapelul Franței este format din trei benzi verticale colorate, respectiv în albastru, alb, roșu. Imnul național este La Marseillaise.

Explicație:Nu știu dacă este bine, dacă vrei mai mult, eu aș putea să îți dau dar, noi la școală nu facem franceză și pentru mine personal este o materie nouă!!! Îmi cer scuze că am scris numai atât dar, numai atât am știut!!!


shannonvioletta: mulțumesc frumos❤️❤️
gabrielamnica: cu mare drag, oricând!!!
Alte întrebări interesante