Istorie, întrebare adresată de alexandruc4321, 7 ani în urmă

faceti o compunere bazata pe urmatoarea tema: esti un tanar luptator spartan care invata sa devina cel mai bun soldat. Si trebuie sa descrie cum se antreneaza, cu cine se antreneaza, care e programul zilnic de antrenament.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de xilonoficial
1

Cerinta: Faceti o compunere bazata pe urmatoarea tema: esti un tanar luptator spartan care invata sa devina cel mai bun soldat. Si trebuie sa descrie cum se antreneaza, cu cine se antreneaza, care e programul zilnic de antrenament.​

Raspuns:
"Eram un tanar luptator spartan, hotarat sa devin cel mai bun soldat. Antrenamentul meu era unul riguros si intens, care incepea din zori si se termina abia seara tarziu.

Ma antrenam cu ceilalti tineri luptatori spartani, sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, care erau soldati experimentati si de temut. Programul zilnic era unul variat si obositor, care includea exercitii fizice, lupte cu arme, marșuri lungi, si alte activitati care ne-au ajutat sa dezvoltam forța, viteza, rezistența si agilitatea necesare pentru a fi un soldat temut.

Ne-am antrenat in mod regulat si cu arme, cum ar fi sulițele, spadele, si scuturile, înțelegând cum să le manuim în mod eficient și cum să le folosim în bătălii. Ne-am învățat strategii de luptă, cum să gândim în timpul bătăliilor, cum să lucrăm în echipe și cum să rămânem calmi și concentrați chiar și în cele mai grele momente.

Erau zile grele, dar eram determinat sa devin cel mai bun soldat posibil, pentru a-mi servi cetatea si pentru a-mi onora familia si predecesorii mei. Antrenamentul meu a fost dur, dar acesta m-a facut sa devin un soldat temut, respectat și înțelept."

Sper ca ti-am fost de ajutor in rezolvarea acestui exercitiu.

Alte întrebări interesante